Nejnovější recenze ze sekce Procesory
- Výkon
- Cena / výkon
- Kompatibilita od chipsetu 450 a výš
- TDP není 105W, ale spíš 180W při plné zátěži. Je potřeba opravdu dobrý chladič.
- Funguje jak má
Velmi dobrý.
- Kvalitní rychlost oproti Intelu v této cenové kategorii
- Nižší spotřeba energie
- Žádná
Velmi kvalitní procesor pro dostatečně rychlý multitasking, plus kvalitní kombo s amd grafickou řadou karet RX 6000.
AMD Ryzen 5 5600X 100-100000065BOX
Patriot
Přidáno: 23. srpna 2022
(naposledy upraveno 23. srpna 2022)
- výkonný a přitom úsporný
- cena by mohla být nižší
Za mne v současnosti nejlepší mainstreamový procesor do PC.
Dostatečně výkonný, aby utáhnul i výkonnou GPU.
Přitom úsporný. Poprvé od dob Pentia jsem proto odešel od Intelu.
Doufám akorát, že bude spolehlivější, než R5-3600, který jsem měl předtím. Ten odešel po půl roce jen tak, bez důvodu. Při pokojném sledování videa, na nepřetaktované a hodně kvalitní sestavě (od case přes zdroj až po základní desku). S tím jsem se nikdy nesetkal - hodně jsem váhal, zda reklamovat zrovna procesor. Asi nový přínos čipletové skládanky či co.
Paráda
- Za cenu dobrý procesor
- Myslím, že dostačující větrák chlazení na běžnou práci
- Nejlepší procesor na hry na světě
- Vykon
- Spotreba
- Na hry a něco málo lepší jak AMD
- Trošku vyšší TDP
Je to klasika v mainstream a souboj mezi AMD 5600X. Pro mě zvitezil Intel.
- V době nákupu akční cena 4 000 Kč. Naprosto nejlepší poměr cena -výkon.
Za málo peněz hodně muziky.
Vše ok
- grafika dost výkonná aby utáhla i hry, procesorová část výkonnější než předchozí Ryzen 2600
- Procesor ani v zatížení neprodukuje enormní teplo, takže ventilátor jej uchladí aniž by se zvyšoval hluk, ideál pro tiché počítače (pokud k tomu je doplněn adekvátně tichý chladič, ventilátor ... neprovozuji s origo chladičem)
- výrazně energeticky úspornější varianta než samostatný CPU a GPU
Zrovna Ryzen xxxxG je velmi ovlivněn rychlostí s jakou pracují paměti, bohužel ani koupě pamětí které jsou certifikované na vysoké rychlosti (tentokrát Furyy 3733Mhz), s deskou která ve specifikaci uvádí schopnost provozovat rychlé paměti a tohoto procesoru neznamená, že paměti vysokých frekvencí dosáhnout a tím i hlavně je ovlivněn výkon iGPU. Zatím běží stabilně na 3066Mhz což je hodně bída.
- ...
- ...
Skvělě výkoný a že se přehříva jsou kecy, to delají amd :)
- Poměr cena/výkon
- Socket je velmi roprostraněný- najít kompatibilní části je jednoduché.
- Dost silný, není potřeba měnit s každou Grafickou Kartou
- Jednoznačně cena v dnešní době
- Výkon dostatečný na Fullhd i na UHD
- V této ceně výkon
- Na hry naprosto dostačující
- Stačí chladit továrním chladičem, tudíž ušetřené peníze za jiný
- Za tuto cenu žádné nevidím
Tento procesor jsem si vyhlédl již dříve a prozkoumal jak porovnání s cenově dražšími, šestijádrovými procesory, tak dostupná videa na YouTube. Zapojil jsem ho společně s RTX 2060 6gb a monitorem UHD 24''a Šlape jak hodinky. Odzkoušeno zatím na hrách Borderlands 3 a METRO Exodus. Stíhá naprosto v pohodě. Vše pouštím na plné detaily. Silnější grafiky zvládne samozřejmě taky. Na čtyřjádro prostě paráda. Měl jsem před ním Šestijádrový procesor s GTX 1080 a toto je o dost výkonnější.
Jsou i konkurence od AMD v podobné ceně, ale já jsem s i3 12100f naprosto spokojený.
Samozřejmě v rámci mého využití .
- Odemknutý a bez interní grafiky
- Bez chladiče, který bych stejně nepoužil
Jeho parametry jsou dostačující pro všechny činnosti, co po něm požaduji. Bylo zbytečné připlácet za i7. Je bez interní grafiky, kterou bych stejně nevyužil a taky bez chlazení, které bych taky hned odložil do krabice s náhradními díly. Diky tomu byla i nižší cenovka, což potěšilo
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]