Nejnovější recenze ze sekce Procesory
- Perfektni
Potřeboval jsem procesor pro práci s 4K videem, jsem naprosto spokojený, nenašel jsem chybu. Práci zvládá, vyhovuje mi i grafický čip (hry se na PC nehrají).
- Dobry 13th gen
- výkon i efektivita
- rozumná cena
- ideální pro hraní ve 1440p@144Hz
- dostatečný výkon i do budoucna
- podpora vyšších taktů a výkonnějších pamětí
- Příjemný výkon i s integrovanou grafikou za více než příznivou cenu
- Velmi úsporný při nečinnosti, přes 34° se dostane až při spuštění náročného programu
- Proč zase mění socket?
- Socket vypadá opět náchylnější na poškození než předchozí generace
- Jeden z TOP procesoru střední třídy
- Vysoký poměr cena / výkon
- Vyborné provozní paramatry
Na tomto procesoru postavíte krásnou herní sestavu za velmi slušné peníze. Desku s trochu lepším chipsetem, 2x16 gb rychlých paměti, ideálně rychlý nVme SSD disk 1 TB, grafiku někde z lepšího středu, dle finančních možnosti. U grafiky možno dopředu počítat s obnovou třeba za 2 roky. Můžete doplnit datový disk větší kapacity a frčíte.
- dobrý procesor, pro mé potřeby plně dostačující
- Drahé
Úsporný, relativně výkonný procesor za rozumnou cenu.
Upgrade po třech letech z Ryzen 3 3100 na Ryzen 5 5600 je docela poznat, obzvláště při využití všech jader procesoru.
- Poměr cena/výkon
- Na můj vkus hlučný ventilátor
Jednalo se o rozbalený kus a tak jsem předpokládal, že bude na chladiči nanesena pasta. Chyba lávky.
- Skvělý poměr výkon / cena
- Nízké TDP (netopí)
- Pro mé využití perfektní
- Vyžaduje zákl.desky s novou paticí AM5 (které jsou drahé a cena prozatím nepadá dolu)
- Celkem zbytečně obsahuje integrovaný grafický čip (tento typ procesoru bude drtivá většina uživatelů provozovat s externí GPU)
Jeden z nejlepších procesorů jaký jsem kdy v PC měl
- Nejlepší procesor od Intelu na hry poměr cena a výkon
- výkonný
dobrý procesor , s teplotou nemam žadný problem při použití dobreho chladiče
- cena výkon
vše ok
- Poměr cena výkon
- cena/výkon
- výkon
- trochu víc topí 105w ,ale s dobrým chladičem ,ok
- Cena/výkon
- Dost se zahřívá
Po zkušenosti s Intelem i7 (12700KF) mě překvapily teploty běžně okolo 80 v zátěži. Vzduchový chladič jede nepříjemně na plný plyn, budu si muset koupit AiO pumpu.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »