Nejnovější recenze ze sekce Procesory
- ok
Pro mě výkon dostatečný, běžné činnosti, i náročné, cena zanedbatená:) Alder se Intelu docela povedl, dále už je to velký krach...
prozatim funkcni, problemy v aplikacich zatim zadne
- I5 12. generace za přijatelnou cenu
- Má zabudovanou GPU
Výkoný procesor se zabudovanou grafikou za přijatelnou cenu
výborný rychlí procesor
- Brutalni vykon
- skvely na praci i hry
- po dlouhych letech zmena z INTELU
- Dle očekávání super CPU
- dobrá cena i s ventilátorem
- Výkon
- Spotřeba
Používám na úpravu fotografií v lightroomu, střih videa, vnučky na pařby a všichni jsme spokojeni.
- Šlape jak má
- Znatelný nárust výkonu oproti 5kové řadě za dobré peníze. Velmi dobře a tiše jej uchladí např. levnější chladič Fera 5. Nízké teploty v klidovém režimu.
- Teplota při zapnutí aplikace vyskočí prudce nahoru, což je slyšet na otáčkách chladiče, ale velmi rychle spadne zpět.
- jistota
- spotřeba
- výkon na domácí PC
- funguje
- slušný procesor za slušnou cenu.
- 2 hry jako bonus navíc.
- 8 p jader, 8 p vláken, 4 e jádra
- Při běžném benchmarkování spotřeba do 154 Wattů. Teplota do 77°C.
- Mám procesor v biosu své msi desky nastavený na vysoký výkon.
- Alder Lake netrpí na neduhy overengineeringu třinácté a čtrnácté generace Intel.
- Procesoru velice chutnají DDR4 paměti Kingston Fury Renegade 3600 Mhz.
- Procesor chlazený výkonným vodním chlazením NZXT Kraken 280.
- Pozor na nové verze biosu určené pro aktuální verze procesorů Intel. V mém případě deska Msi chipset B760. Dochází k regresi výkonu. Nevyplatí se nahrávat pro Alder Lake úplně nejnovější bios.
Za cenu 200 eur velmi slušný pracant na několik dalších let bez problému.
Splnuje co má.
- Podle testů na internetu je dobrý, nezbývá mi než tomu věřit
- Asi žádná
Zatím jsem ještě žádné benchmarky nedělal, ale podle recenzí a testů na interneru by se mělo jednat o výborné CPU. První jsem na tom zapl Star Citizen, ještě jsem se nehrabal nijak výrazně v nastavení grafiky, ale hned u postele pokud člověk nic nedělá, to ukazuje lehce nad 100fps. Při pohybu po New Babbage tam je cca 75-85fps, když zapnu DLSS na quality, jsem na cca 95fps. S RTX 4070. Víc jsem nezkoušel, v lodi jsem taky ještě neseděl, ale u předchozího PC jsem měl po městě jak kde 30-45fps, takže zlepšení tu každopádně je. Teploty s Arctic Liquid Freezer III 240mm jsou cca 41-43°C na idle, na netu, youtube, atd, cca 47-50°C, běžné hry cca 65°C, na Star Citizenu v městě jsem měl zatím nejvíc 78°C. Ale ten PC je sestavený teprve tři dny a víc testovat jsem nestihl.
- Nepřehřívá se tak jak se všude píše, kupte si větrák za litr, a můžete i taktovat
- Dobrá účinnost, při práci v prohlížeči se taktuje i pod 1 ghz
- Při maximální zátěži se dostanete nad 100wattů, oproti amd větší spotřeba
Doporučuji, nebojte se intelu.
AMD Ryzen 7 7700 100-000000592A
chimerababel
Přidáno: 24. srpna 2024
(naposledy upraveno 24. srpna 2024)
- výborný procesor výkonu na rozdávání
- krásná spotřeba na ten výkon
- když se chce dá se sehnat za dobrou cenu bez balení (krabice a větráku)
Opravdu super CPU a když se člověk zasnaží dá se sehnat např. na Mironetu za fakt dobrou cenu, má dost výkonu na práci i hry a přitom nemá vůbec špatnou spotřebu - maximum kolem 90Watt, když se osadí dobrým větrákem a dá do dobře chlazené skříně má krásné teploty nepřesahující 75°C.
AMD Ryzen 7 7700 100-100000592BOX
chimerababel
Přidáno: 24. srpna 2024
(naposledy upraveno 24. srpna 2024)
- výborný procesor výkonu na rozdávání
- krásná spotřeba na ten výkon
- když se chce dá se sehnat za dobrou cenu bez balení (krabice a větráku)
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »