Nejnovější recenze ze sekce Procesory
- Nejlepší herní procesor na trhu, poměr cena výkon.
- Vydrží dlouho bez nutnosti upgradu na nový procesor .
- Nyní po upgradech BIOSu od výrobců, již nehrozí žádné potíže.
- Drobná nevýhoda je, že AM5 jsou drahé desky, Jsou již odladěny, ale začátky byly krušné. Viz potíže s AMD Expo atd.
- Výkon
- Snadná instalace
Bezkonkurenční výkon za poměrně slušný peníz.
- Levné a výkonné osmijádro, nekupte to ;-)
- Nízká spotřeba vzhledem k výkonu (efektivita)
- Brutální výkon ve hrách,ideální k mé nové RTX 4080
- přehřívání,moje noctua to dává jen tak tak,musel jsem podtaktovat, jinak jsou teploty neustále na sto stupních,takže nutnost kvalitního vodníka
- Hodně výkonný
- Dá se to ještě uchladit vzduchem
- Pracuje jak má.
AMD Ryzen 7 7800X3D 100-100000910WOF
Přidáno: 11. července 2023
(naposledy upraveno 11. července 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- Skvělé teploty
- Špičkový herní výkon
vse ok
Také funguje
- herní výkon
- spotřeba v zátěži
- spotřeba v klidu
- vyšší teploty kvůli designu
- super spokojen
bababooey
- Nejlepší poměr cena výkon (pokud se zák. spokojí s PCIE gen.3)
- Nepodporuje PCIEe gen.4
- Pokud GRAF.karta a M2 SSD umí PCIE gen.4, tak to s tímto proc. nevyužijete
Pokud šetříte a vybavíte PC levnějšími komponenty s PCIe jen gen.3 tak je tento proc. asi nejlepší volba v poměru cena výkon. Protože jsem vše vybral v gen.4 a na ALZE jsem u procesoru nenašel nic o gen. PCIe , tak jsem to zjistil až po sestavení a hned jsem využil možnost vrácení proc. a obratem koupil Ryzen 5 5600, který už má gen.4 a v tomto ohledu má asi nejlepší poměr cena výkon.
- Dostatečně výkonný 8jádrový/16ti vláknový procesor
- Při velmi dobré výkonnosti není bičován 1,5V napájecím napětím jako některé jiné procesory
- Díky napájecímu napětí cca 1,2V se snadno se uchladí
- V balení není chladič !!! Konečně se někdo probral, škoda že u tak málo produktů, stejně vesměs končí v kontejneru
- Při kladu chybějícího chladiče zůstala papírová krabice stejně velká, zbytečně přepravujeme vzduch
Výkonný 8j/16vl. procesor do starší patice AM4, který má stále dostatečný výkon a papírové hodnoty i bez zásahu uživatele nejen plní, ale i překonává
Dobrý poměr výkon/cena.
AMD Ryzen 7 5700G 100-100000263BOX
Přidáno: 26. června 2023
(naposledy upraveno 26. června 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- Procesor má integrovanou grafiku.
- 65W
- AM4
Labutí píseň končící AM4. Mírně vyšší teplota než 5 2600. Nízká cena, možnost využití starších základních desek, u mne např. MSI B450 pro.
- Solidní procesor za velmi dobrou cenu
- Zatím nejlepší CPU od AMD
- Nato, jak je to výkonný procesor, tak netopí.
- I5