Nejnovější recenze ze sekce Procesory
- skvělý výkon
Rychlý procesor k hraní her atd.
- cena/výkon top
- Výkon
Cena
spokojenost šlape jako hodinky
Jsem naprosto spokojený.
- Price/Performance super
Skvělý procesor, náhrada za Ryzen 5 3600. Je za bezva cenu, výkon na hry perfektní a v desce Gigabyte B550 Aorus Elite V2 funguje bezvadně. Při zvednutí PPT limitu se z něj snadno udělá Ryzen 7 5800X a také se dá snadno snížit napětí, já mám stabilní hodnotu -26 (maximum je 30). Jako upgrade pro co nejlepší vybavení na AM4 jde o skvělou volbu. A v budoucnu AM6, předražené AM5 přeskočím.
- Intel
- dobrá cena
- kvalita
- možnost taktování
koupil jsem na doporučení pro hry
- Příznivý poměr výkon cena
- slušný výkon
- zvládnutelné teploty vzduchový chladičem
- absurdně vysoký klidový příkon - u mne cca 40W
Pokud odladí v dalších verzích AGESA ten klidový příkon, bude to výkonný proscesor s vynikajícím poměrem výkon/spotřeba.
- 6 jádro
- chladič nic moc a došel prasknutí
- V boost běží 4,37GHz
- Cena.
- Výkon
- Úsporný
- Výborný poměr cena/výkon
- Paráda, jedu na základní takt a jsem maximálně spokojen s výkonem i teplotami. V automatickém režimu v Bios je to masakrácký výkon, který už ani na svou práci nepotřebuji!
- Takt až 5,4GHz
- S vodním shlazením lze taktovat až na 7.6Ghz při 75C°
- Hlavní jádra + vedlejší jádra
- LGA 1700
- S doporučeným čipsetem na FSB procesor více pracuje instalováno na B760 - Doporučuji
I upgrade z R5 5600X je znát na rychlosti
Po vyladění v BIOSu lze dosáhnout na hodnoty R7 5800X
který je daleko dražší.
S dobrým chlazením a trochou štelování v biosu je to super výkon na jednotku peněz.
Varování, na mé (již ne úplně optimální) desce, Asus Prime B660m, bylo potřeba provést s osazeným procesorem aktualizaci ME firmwaru protože jinak, v kombinaci se zapnutým Intel Rapid Storage Technology, vám (i z biosu) zmizí všechny připojené disky (m2 i sata).
Pokud máte po ruce usb2sata nebo m2 rámeček tak se bude hodit.
- funguje